Pelin päällikkö otti Kärppien tähdiltä luulot pois: "Tiistai-illan perusteella edessä on loistava tulevaisuus"

Ilveksen Joona Ikonen näytti jälleen, mitä asenne todella tarkoittaa.

Ossi Ahola
Pelin päällikkö otti Kärppien tähdiltä luulot pois: "Tiistai-illan perusteella edessä on loistava tulevaisuus"

Laitahyökkääjä Joona Ikonen (keskellä) taisteli tiistai-iltana esimerkillisesti kovalla asenteella.

Mikko HusaAamulehti

Kolmannessa erässä komean nousun esittänyt Ilves hävisi lopulta jatkoajalla Kärpille tiistai-iltana Hakametsän hallissa. Pisteet matkasivat Ouluun 5–4-voitolla.

Jos kyse olisi ollut vain Ilves-hyökkääjä Joona Ikosesta, Kärpät olisi saanut matkata kohti pohjoista raskas tappio niskassaan.

Toukokuussa 20 vuotta täyttävä Ikonen taisteli sellaisella asenteella jokaisen vaihdon, että siitä saisi hienon opetusvideon pienille ja vähän isommillekin kiekkoilijoille. Ikonen oli muun muassa tekemässä Kärppien tuhoisasta ykkösketjusta tavallisia kuolevaisia.

Julius Junttilan, Mikael Ruohomaan ja Charles Bertrandin muodostama ketju oli koonnut ennen Ilves-peliä yhteensä 107 tehopistettä tämän kauden Liigassa.

Tässä loput perustelut Pelin päällikön valinnalle:

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio