Yleisurheilu

Pekingin olympianelonen povaa: "Keihäskulta Saksaan – Pitkämäki taistelee hopeasta ja pronssista"

Mika Kanerva
Pekingin olympianelonen povaa: "Keihäskulta Saksaan – Pitkämäki taistelee hopeasta ja pronssista"

Tero Järvenpää povaa, että Tero Pitkämäki on mukana mitalitaistelussa lauantain keihäsfinaalissa.

Tapani SaloLontoo

Tero Järvenpää povaa keihään maailmanmestaruuden menevän Saksaan – joko maailmantilaston ykköselle Johannes Vetterille tai kakkoselle Thomas Röhlerille.

–Vetterillä on koko porukan kovin potentiaali, mutta kuluttiko hän voimiaan liikaa jo ennen finaalia, Järvenpää aprikoi.

Tero Pitkämäki ihmetteli torstain karsinnan jälkeen, kun Vetter takoi hurjia siivuja jo verryttelykentällä ja stadionin harjoitusheitoissa. Karsinnassa Vetter täräytti 91,20. Hänen nimissään on kauden kärkitulos 94,44.

Järvenpää uskoo Pitkämäen olevan mukana mitalitaistossa.

–Pitkämäellä, Jakub Vadlejchilla ja Keshorn Walcottilla on saumat hopeaan ja pronssiin, hän veikkaa ja jättää mahdollisuuden toisen saksalaissuosikin kompuroinnille.

Järvenpää sijoittui neljänneksi Pekingin olympiakisojen keihäsfinaalissa 2008.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio