NHL

Patrik Laine iski jälleen maalin – enää yhden osuman päässä NHL:n maalipörssin kärjestä

Maalipörssin ykköspaikkaa pitää 40 maalilla Washingtonin venäläistähti Aleksandr Ovetshkin.

Trevor Hagan
Patrik Laine iski jälleen maalin – enää yhden osuman päässä NHL:n maalipörssin kärjestä

Viimeisen kymmenen ottelun aikana Laine on tykittänyt 14 maalia.

STTNewark

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine on jatkanut pistehurjasteluaan jo kymmenennessä ottelussa putkeen. Hän teki maalin ottelussa New Jerseytä vastaan. Laine vastasi ottelun avausmaalista ensimmäisessä erässä. Viimeisen kymmenen ottelun aikana Laine on tykittänyt 14 maalia.

Laine on tehnyt kauden aikana nyt jo 39 maalia ja on tällä hetkellä osuman päässä NHL:n maalipörssin kärjestä. Ykköspaikkaa pitää Washingtonin venäläistähti Aleksandr Ovetshkin, joka on tehnyt 40 maalia. Washington pelaa yön kierroksella.

Winnipegin 3–2-voittoon päättyneessä ottelussa Winnipegin Joel Armia onnistui myös maalinteossa. Kauden aikana 11 maalia takoneella Armialla oli takanaan 14 ottelua ilman maaleja.

Laine iski kiekon verkkoon maalin edestä

Rantanen ja Barkov rohmusivat lisää pisteitä

NHL:ssä suomalaisten kauden pistetilaston kärkisijoja pitävät Coloradon Mikko Rantanen ja Floridan Aleksander Barkov kartuttivat molemmat pistepottiaan kahdella maalisyötöllä yön kierroksella.

Rantasen Colorado kaatoi Columbuksen jatkoajan myötä 5–4. Joonas Korpisalo torjui Columbuksen paidassa 23 kertaa.

Barkovin Florida puolestaan vei voiton 5–0 Montrealista.

Philadelphian Jori Lehterä osui alivoimalla, mutta Tuukka Raskin Boston tiristi voiton 3–2 päättyneessä kohtaamisessa. Rask pysäytti kiekon 31 kertaa. Lehterän maalin syötti Valtteri Filppula.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio