Liiga

Paljastiko Tappara uuden kapteeninsa henkilöllisyyden? Salakavala vihje kesken Popedan vierailun

Tapparan kapteenin paikka on auki Jukka Peltolan siirryttyä KHL:ään.

Paljastiko Tappara uuden kapteeninsa henkilöllisyyden? Salakavala vihje kesken Popedan vierailun

Kristian Kuusela on ollut Tapparan johtotähtiä viime vuodet.

Lauri LehtinenAamulehti

Kristian Kuusela on vahva ehdokas Tampereen Tapparan kapteeniksi tulevalle kiekkokaudelle. Asia paljastui Tapparan sosiaaliseen mediaan lataamalla videolla.

Tapparan liigajoukkue oli katsomassa viime lauantaina Popedan 40-vuotisjuhlakonserttia Ratinan stadionilla. Ikonisen tamperelaisbändin solisti Pate Mustajärvi ja kitaristi Costello Hautamäki tekivät kuluvalla viikolla vastavierailun Tapparan harjoituksiin Kaukajärvellä.

Tapparan julkaisema video Popedan vierailusta:

Videolla Tapparan keskushyökkääjä Jan-Mikael Järvinen lahjoittaa seuran puolesta Popedan rokkikukoille puiset Tappara-logot nimikirjoituksilla. Kun kaksi Suomen mestaruutta Tapparassa voittanut taituri aloittaa puheenvuoronsa Mustajärvelle ja Hautamäelle, hän tulee sivunneeksi kapteeniasiaa. Tappara ei ole vielä julkaissut ensi kauden kapteenistoaan, toisin kuin paikalliskilpailija Ilves.

–Kippari lähti ilmeisesti tärkeämpiin hommiin, Järvinen sanoi videolla.

–Kuka niistä? Mustajärvi kysyi.

–Kuuselan "Krisse" lähti, Järvinen vastasi ja jatkoi puhettaan.

Tapparan kapteenin paikka on auki, sillä kapteenina vuodet 2014–18 toiminut Jukka Peltola siirtyi ensi kaudeksi Venäjän kiekkoliiga KHL:ään.

Kuusela on pelannut urallaan lähes 1 000 liigaottelua ja voittanut Ruotsin sekä kolme Suomen mestaruutta. 35-vuotias hyökkääjä on Tappara-kasvatti ja oli viime kaudella joukkueen varakapteeni.

Tapparan joukkueenjohtaja Petri Tuononen ei vahvistanut Kuuselan kapteeniksi valitsemista Aamulehdelle.

Tappara aloittaa pelikautensa perjantaina ja lauantaina Hakametsän jäähallissa perinteikkäässä Tampere Cupissa. Perjantai-iltana on luvassa ensimmäinen paikalliskamppailu Tappara–Ilves.

Lisätty 9.8.2018 kello 18.17: Lisätty viimeinen kappale Tapparan kaudenavauksesta.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Kake

    Pate vanha Kooveen miäs. Taitaa uudet tuulet puhaltaa

  • UkkoMetso

    Toivon mukaan Costello ei laulanut, sillä se ei oikein ole sulosointua kesken Popedan keikkojen, mutta toki tuon porvarillisen Tapparan pukukoppiin sopisi hyvinkin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio