Päivän vetovihje: Slovan Bratislava heräilee

Timo Brander @TimoBrander

Torstain paras pitkävetohaku löytyy KHL:n ottelusta Avtomobilist–Slovan Bratislava. Heikon alkukauden pelannut Slovan Bratislava vaihtoi valmentajaa viikko sitten, kun Eduard Zankovets korvasi Milos Rihan.

Zankovetsin avauspeli meni vielä totutellessa, kun Slovan Bratislava hävisi jatkoajalla Dinamo Riialle. Toisessa Zankovetsin ottelussa tulikin jo 4–1-voitto Sotshista selvästi paremmalla peli-ilmeellä.

Tämänkertainen vastustaja Avtomobilist on parhaimmillaan Slovania parempi joukkue, mutta juuri nyt sen formi ei ole kovin mahdollinen (kolme tappiota viidestä viime pelistä) ja nousuvireisellä vierasjoukkueella on täydet mahdollisuudet venyttää ottelua ainakin jatkoajalla.

Slovan Bratislavan tasoitusvetokerroin 1,98 (kohde 4542) on aivan rajatapaus arviolla 50 prosenttia.

Toinen mahdollinen "valmentajanvaihdos-haku" on kohteen 4550 Jugra (kerroin 2,40). Joukkue on uuden valmentajansa Anatoli Jemelinin alaisuudessa voittanut neljä ottelua viidestä.

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio