Päivän vetovihje: Pelicans käy ryöstöretkellä

Timo Brander

Perjantain paras pitkävetohaku löytyy Liigan avauskierroksen ottelusta Sport–Pelicans. Tässä kohtaavat kaksi viimeisissä harjoitusotteluissaan tuloksellisesti melko heikosti esiintynyttä joukkuetta.

Etenkin Sport on ollut pelillisestikin vielä varsin keskeneräisen oloinen. Pelicans voitti kauden avanneen Pitsiturnauksen, mutta sen jälkeen tulokset eivät ole mairitelleet joukkuetta.

Sen peliesitykset eivät kuitenkaan ole tappiopeleissäkään olleet erityisen huonoja. Kun Pelicansia voi materiaaliltaankin pitää Sportia parempana, pidän tätä ottelua näistä lähtökohdista täydellisenä kolikonheittona. Pelicansin lopullisen voiton (kohde 2733) 2,05 kertoimessa on siis marginaalista etua.

2733 Sport–Pelicans 2 (kerroin 2,05)

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio