Päivän vetovihje: Jokereilla välipeli?

Timo Brander @TimoBrander

Torstain paras pitkävetoidea löytyy KHL:n Jokerit–Dinamo Moskova -ottelusta. Ei olisi mikään suuri ihme, vaikka tämä ottelu olisi Jokereille niin sanottu välipeli.

Jokerit pelasi viime viikonloppuna kauden sytyttävimmän runkosarjan ottelunsa SKA Pietaria vastaan Kaisaniemessä, sen jälkeen se kävi onnistuneella keikalla Severstalissa ja ensi lauantaiksi joukkue matkaa taas jo Novgorodiin.

Kun nyt kotipelissä Dinamo Moskovaa vastaan ei ole mitään pakottavaa voitontarvetta, voi latinki (ja jopa energian säästäminen) jäädä hieman vajaaksi.

Parhaat pelivalinnat ovat joko ottelun vähämaalisuus (kohde 6373, kerroin 1,70) tai tasoituksellinen Dinamo (kohde 6369, kerroin 2,20).

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio