Päivän vetovihje: AK Bars Kazan sitkeä kuin tilliliha

Wu Zhuang
Päivän vetovihje: AK Bars Kazan sitkeä kuin tilliliha

Puna-asuinen Moskovan TsSKA ei pääse helpolla KHL:n finaalisarjassa.

Timo Brander @TimoBrander

Maanantain paras pitkävetohaku löytyy KHL:n finaaleista. AK Bars Kazan voitti avauspelin 2–1, eikä tuloksessa paljon vääryyttä ole, vaikka Moskovan TsSKA toisessa erässä tavallaan paremmuutensa osoittikin.

Tähän kakkospeliin uskon TsSKA:n parantavan, mutta yhtä lailla Kazanilla on nyt avausottelua parempi pelituntuma. Kazan on kotonaan voittanut kymmenestä viime pelistään yhdeksän, eikä kotietua tässäkään kannata väheksyä.

Arvioni Kazanin lopulliselle voitolle on 45 prosenttia ja sillä kohteessa 5924 tarjottu 2,18 kerroin aivan pelikelpoisuuden rajamailla.

Jalkapalloilujen paras pelivalinta on alle 2,5 maalia ottelussa West Ham–Stoke (kohde 2969, kerroin 1,65).

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio