Ottaisitko tästä selvää? Tältä näyttää MM-sarjaa kiertävän kartanlukijan nuottivihko

Ossi Ahola
Ottaisitko tästä selvää? Tältä näyttää MM-sarjaa kiertävän kartanlukijan nuottivihko

Kuva on Esapekka Lapin kartturin Janne Fermin nuottivihkosta, johon on kirjattu Saksan MM-rallin toisen päivän erikoiskokeet.

Mikko GyntherAamulehti

Kirraa, nyppy, aukee. Monelle tuttua kartturikieltä. Mutta miltä rallikuskeille nuotteja lukevien kartanlukijoiden merkinnät näyttävät vihkolla?

Toyota-kuski Esapekka Lapin kartturi Janne Ferm esitteli nuottivihkoaan Aamulehdelle tällä viikolla. Paikalla oli myös Jari-Matti Latvalan kartanlukija Miikka Anttila, joka kertoi, millä tavalla hänen ja Latvalan käyttämät termit eroavat Lapin ja Fermin vastaavista.

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio