Niukasti yliastuttu pudotti Mäkelän ratkaisukierroksilta – suomalaisilla mollivoittoinen finaali-ilta

Kristiina Mäkelä pettyi naisten kolmiloikan finaalissa.

FELIPE TRUEBA
Niukasti yliastuttu pudotti Mäkelän ratkaisukierroksilta – suomalaisilla mollivoittoinen finaali-ilta

Kristiina Mäkelä

Vesa LaaksoAamulehti

Kristiina Mäkelä jäi naisten kovatasoisessa kolmiloikan EM-finaalissa yhdeksänneksi ja ulos kolmelta viimeiseltä hyppykierrokselta.

Mäkelän paras tulos syntyi toisella yrityksellä, joka kantoi 14,01. Kolmannella Mäkelä hyppäsi arviolta 14,20, mutta hyppy oli 1,8 senttiä yliastuttu, joten tulos jäi mittaamatta.

Punaisen lipun nähdessään Mäkelä piti epätoivoisena ja pettyneenä kasvojaan. Päätöskierroksille pääsi tuloksella 14,08, joten pettymys oli iso.

Pettymykseen päättyi myös suomalaisittain naisten keihäänheiton finaali. Jalkaansa selvästi ontunut Jenni Kangas sai 600 gramman keihään parhaallaan lukemiin 54,92, jolla hän oli lopputuloksissa 12:s.

Keihäskisan voitti Saksan Christin Hussong, joka kiskaisi kotiyleisön edessä kisaennätyksen 67,90.

Tampereen Pyrinnön seitsenottelija Maria Huntington sijoittui loppupisteissä sijalle 19. Huntington keräsi yhteispisteet 5  731. Seitsenottelijoiden rankka urakka päättyi 800 metrin juoksuun, jossa Huntington kellotti ajan 2.27,25.

Euroopan mestaruuteen otteli Belgian Nafissatou Thiam pistein 6  816. Britannian Katarina Johnson-Thompson oli toinen ja Saksan Carolin Schäfer kolmas.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Antti Ruuskanen on taas kisojen paras suomalainen!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio