Nilkan nyrjähdys ei enää vaivaa – Lauri Markkanen palaa tositoimiin

RHONA WISE
Nilkan nyrjähdys ei enää vaivaa – Lauri Markkanen palaa tositoimiin

Lauri Markkanen palannee tositoimiin seuraavassa Chicagon ottelussa.

STTChicago

NBA-koripalloliigan Chicago Bullsin suomalaistulokas Lauri Markkanen nähtäneen kentällä, kun Bulls kohtaa seuraavassa pelissään Oklahoma Cityn Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

–Markkanen sanoi, että suunnitelmissa on pelata Oklahoma Cityä vastaan, Bullsia tiiviisti seuraava Chicago Tribunen toimittaja K.C. Johnson raportoi Twitterissä tiistaina.

Markkanen nyrjäytti nilkkansa ja jätti pelin kesken, kun Bulls kohtasi edellisessä ottelussaan San Antonion lauantaina. Markkanen on tämän kauden 11 pelissään koonnut keskiarvokseen 14,5 pistettä ja 7,8 levypalloa.


Kommentit (1)

  • Näyttelemistä

    Hmmm alkaa tuntuu et alamäki alkananu jatkuvat ns. loukkaantumiset, puolustus tökkii niin on pakko leikkiä loukkaantumista? Kute yks nba asiantuntija sanoi Markkasella on asenneongelma….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio