Jääkiekko

Napsahtaako Savinaiselle pelikielto? Liiga tutkii Tappara-tähden mailaniskua

Timo Marttila
Napsahtaako Savinaiselle pelikielto? Liiga tutkii Tappara-tähden mailaniskua

Veli-Matti Savinaisen temppua tutkitaan perjantaina.

Pekka Aalto Aamulehti

Torstain tappio otti koville Tappara-hyökkääjä Veli-Matti Savinaiselle. Mies paiskasi pelin jälkeen mailansa kaukalon laitaan niin, että lapa lensi laidan oviaukosta kuopiolaista kiekkotoimittajaa päin. KalPan lääkärin mukaan Mikko Juntusen selässä oli jääkiekkomailan lavan jälki. Kuva-aineistoa tästä ei ole nähty.

Myöhään torstaina Liiga ilmoitti Savinaisen tempun etenevän kurinpitokäsittelyyn. Ratkaisua odotetaan perjantaina, sillä kolmas finaali pelataan lauantaina kello 17 Hakametsässä. Savinaisen menetys olisi paha isku Tapparalle, vaikka hän ei ole vielä liekehtinyt finaalisarjassa.

Savinaisen tapaus on herättänyt laajasti huomiota myös sosiaalisessa mediassa.


Lue myös nämä


Kommentit (13)

  • Nimetön

    Oikein meni. Kyllä hermonsa pitää hallita, kun kyse ei kuitenkaan ole oikeasta elämästä vaan ainoastaan sirkushuveista rahvaalle.

  • Nimetön

    Vahinko. Ei yrittänyt vaurioittaa ketään. Lähimmäisenähän on Haapala tuossa ja todennäköisemmin se lapa olisi osunut häneen, mutta nyt lensi jollain ihmeellä kauemmas.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio