Mitä piilee tamperelaisessa vesijohtovedessä? Manse PP:n miehet ja naiset ovat nakuttaneet neljässä pelissä yhteensä 78 juoksua, nyt oli miesten vuoro lyödä Jokioisten Koetus

Manse PP:n joukkueet ovat löytäneet komean vireen keskellä helteisintä heinäkuuta.

Janne Ruotsalainen
Mitä piilee tamperelaisessa vesijohtovedessä? Manse PP:n miehet ja naiset ovat nakuttaneet neljässä pelissä yhteensä 78 juoksua, nyt oli miesten vuoro lyödä Jokioisten Koetus

Jarkko Paloniemi oli jälleen yksi Manse PP:n kovista pistenikkareista, kun joukkue otti vierasvoiton Jokioisissa.

Noora TakamäkiAamulehti

Miesten Ykköspesiksessä Manse PP vei komean vierasvoiton jaksoin 2–0 (10–2, 10–0) Jokioisten Koetukselta. Sarjataulukon peräpäätä pitävä Jokioinen oli monin tavoin aseeton manselaisia vastaan.

Tamperelaisjoukkueet ovat syttyneet hurjaan juoksu- ja lyöntivireeseen, sillä naisten Superpesiksessä Manse PP on tehnyt kahdessa edellisessä ottelussaan yhteensä 43 juoksua. Miehet ovat taikoneet kasaan 35 juoksua niin ikään kahdessa edellisessä ottelussa.

Manse PP:n Jarkko Paloniemi nakutti tilastoihin lukemat 1+7/2 ja Ville Hotakainen 5/1.

Kotiin kipittivät kolmesti Roope Reinikka ja Mika Ilkko.

Manse PP kohtaa kotonaan lauantaina sarjakolmosena olevan Kempeleen Kirin. Manse PP on toisena sarjassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio