Messi sai kunniatehtävän Barcelonassa

Magics
Messi sai kunniatehtävän Barcelonassa

Lionel Messi kantoi kapteeninnauhaa jo Argentiinan paidassa MM-kisoissa.

STTBarcelona

Hyökkääjätähti Lionel Messi on espanjalaisen jalkapallojätti Barcelonan uusi kapteeni. Messi korvaa kapteenina Andres Iniestan, joka siirtyi viime kauden jälkeen Japaniin.

Messi, 31, on pelannut Barcelonan edustusjoukkueessa vuodesta 2005. Argentiinalainen on seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä. Messi on voittanut Barcelona-vuosinaan maailman parhaan pelaajan tittelin viidesti.

Barcelonan varakapteeneina alkavalla kaudella toimivat keskikenttäpelaaja Sergio Busquets ja toppari Gerard Pique.

Messi johdattaa kapteenina Barcelonan kentälle sunnuntaina Espanjan Supercupin finaalissa Sevillaa vastaan. Tänä vuonna yksiosaisena käytävä ottelu pelataan Marokon Tangerissa.


Kommentit (1)

  • Lönköttely

    Siis kansallisentason peluri , onnea!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio