Olympialaiset

Mari Laukkanen loikkaa ampumahiihdosta Krista Pärmäkosken kaveriksi parisprinttiin

Pasi Liesimaa
Mari Laukkanen loikkaa ampumahiihdosta Krista Pärmäkosken kaveriksi parisprinttiin

Mari Laukkanen jättää ampumahiihdon sekaviestin väliin.

STTPyeongchang

Suomen sekaviestijoukkueessa olympiakisojen ampumahiihdossa kilpailevat tänään Laura Toivanen, Kaisa Mäkäräinen, Tero Seppälä ja Olli Hiidensalo.

Naiset hiihtävät ja ampuvat Pyeongchangissa sekaviestissä 6 kilometrin osuudet. Miesten osuusmatka on 7,5 kilometriä.

Ampumahiihdon sekaviesti on olympiakisojen ohjelmassa toisen kerran. Suomi osallistuu viestiin ensimmäistä kertaa.

Ampumahiihdossa kahdella matkalla kilpaillut Mari Laukkanen osallistuu keskiviikkona maastohiihdon naisten pariviestiin.

Miesten pariviestissä Suomen kaksikko on Ristomatti Hakola ja Martti Jylhä. Valinta tarkoittaa, että Hakola on tervehtynyt sunnuntain 4x10 kilometrin viestihiihdon estäneestä flunssasta.

Suomi julkisti myös hiihtäjät viikonlopun pitkille matkoille, jotka kilpaillaan perinteisellä hiihtotavalla yhteislähtöinä. Miesten lauantaisella 50 kilometrillä hiihtävät Ristomatti Hakola, Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen ja Iivo Niskanen. Varalla on Lari Lehtonen.

Naisten 30 kilometrille sunnuntaina osallistuvat Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Aino-Kaisa Saarinen. Varalla on Laura Mononen.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Laukkanen jo loikkaa. Ja loikatessaan moikkaa !

    Laukkanen loikkaa ilman pyssyä
    keveästi hiihtää, nyt !
    Päässä, pitää, puolikasta myssyä
    vauhti, lie´kiihtynyt !

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio