Maailmanlistan kärkinimet Kontinen ja Peers pelaavat torstaina Helsingissä: "Vaikka pelaisi kuinka hyvin, ei aina voi voittaa"

Nelinpelitaiturit esiintyvät Tennisliigassa HVS-Tenniksessä riveissä.

Kimmo Penttinen
Maailmanlistan kärkinimet Kontinen ja Peers pelaavat torstaina Helsingissä: "Vaikka pelaisi kuinka hyvin, ei aina voi voittaa"

Henri Kontinen esittäytyy torstaina suomalaisyleisölle Helsingissä.

STTEspoo

Henri Kontinen ja hänen australialainen nelinpeliparinsa John Peers ovat valloittaneet maailman tenniskenttiä, mutta Suomessa kaksikko esittäytyy ensi kerran vasta torstaina Talin tenniskeskuksessa Helsingissä.

Kontinen ja Peers ovat HVS-Tenniksen riveissä raskaansarjan vetonauloja Tennisliigan huomisella sarjakierroksella, sillä pari pitää nelinpelin maailmanlistan kärkipaikkaa.

Luulisi, ettei ykkösparilla ole maailmankiertueella muuta kuin hävittävää. Kontinen ei näe asetelmaa mustavalkoisena.

–Maailmanlistan ykkösenä on puolustettavaa ympäri vuoden, mutta ei sitä ajattele sillä tavalla. Vaikka pelaisi kuinka hyvin, ei aina voi voittaa, Kontinen järkeilee.

Kontinen ja Peers kuittasivat lokakuun alun Kiinan-kiertueelta jättipotin. Pari voitti niin Kiinan avoimet kuin Shanghain Masters-turnauksenkin.

Tennisliigan ottelu on mukava välipala ennen ATP-kiertueen jatkoa. Kontinen ja Peers jatkavat Suomesta ulkomaille ylihuomenna, ja ohjelmassa ovat turnaukset Baselissa, Pariisissa ja Lontoossa.

–Pariisin jälkeen saa huilia muutaman päivän ennen Lontoota, Kontinen suunnittelee.

Lontoossa marraskuun puolivälissä pelattava ATP-sarjan finaaliturnaus huipentaa tennisvuoden. Vuosi sitten Kontinen ja Peers voittivat Lontoon-turnauksen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio