"Lottobingokone arpoi uuden kokoonpanon" – Rantaperkiön Isku yllätti Hurrikaanin

Kotijoukkueen peliin tuli vaihdosta ratkaisevasti uutta ryhtiä. Passari Joel Laakso ja hakkuri Einari Koivisto sytyttivät Iskun esittämään parastaan.

Katarina Sällylä
"Lottobingokone arpoi uuden kokoonpanon" – Rantaperkiön Isku yllätti Hurrikaanin

Iskun Toni Mutka tuulettaa, eikä muu joukkeukaan peittele riemuaan.

Yrjö KaresAamulehti

Rantaperkiön Isku löysi pelirohkeutensa toiseen erään mennessä ja käänsi heikosta avauksesta huolimatta voitokseen ottelun Hurrikaani-Loimaata vastaan miesten lentopalloliigassa.

Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen yllättyi itsekin kokoonpanosta, jolla Hurrikaani kaatui 3–1 (15–25, 25-22, 25–20, 25-23).

– "Lottobingokone" arpoi avauserän jälkeen uuden rosterin, jolla ei ole tehty töitä harjoituksissa. Mahtavaa että vaihtojen johdosta peli loksahti kohdalleen toisessa erässä, Muurinen tunnelmoi.

Ratkaisevin liike oli vaihtaa Joel Laakso passariksi ja Einari Koivisto hakkuriksi.

Koivisto paukutti ennakkoluulottomasti pisteitä niin verkolta kuin syöttöviivan takaakin. Avauserässä hakkurina pelasi pitkään joukkueen kapteeni Matti Hietanen.

Hän siirtyi toiseen erään laitamieheksi ja toi Tomi Mutkan kanssa varmuutta vastaanottoon ja tehoa hyökkäyspeliin.

– Nuoret miehet Laakso ja Koivisto olivat ne "jantterit", jotka sytyttivät myös kokeneet pelaajat. Koko joukkue heräsi puolustamaan ja torjumaan loppuun asti.

Laakso muistutti vaihtopelaajien tehtävän olevan aina muutoksen tuominen kentälle. Nyt joukkue onnistui siinä yli odotusten.

– Me onnistuimme ennen kaikkea siinä, missä olemme aiemmin olleet heikoilla. Tärkeintä oli kaikille tapa, jolla me henkisesti kasasimme toisemme, Koivisto summasi.

Hurrikaanin hyökkäyspeli oli liikaa maajoukkueen kakkoshakkurin Antti Ropposen varassa. Hänen tehonsa alkoivat hiipua ottelun ratkaisuvaiheissa.

Ratkaisu tuli ensimmäistä ottelupallosta, jossa Mutka torjui Ropposen iskun.

Koivisto teki saldon 14 pistettä/ +7, Mutka 16/+9 ja Hietanen 18/+11.Ropponen keräsi Hurrikaanille 19 pistettä/ +10.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio