Liiga

Ilves nappasi arvokkaan voiton HIFK:sta – Sami Sandellin ketju juoni ratkaisevat maalit, Riku Helenius otti tärkeät "kopit"

Mika Kanerva
Ilves nappasi arvokkaan voiton HIFK:sta – Sami Sandellin ketju juoni ratkaisevat maalit, Riku Helenius otti tärkeät "kopit"

Sami Sandell (maalin takana) on ollut vahvassa iskussa Hakametsässä.

Tapani SaloAamulehti

Ilves otti hienon 2–1-voiton Helsingin IFK:sta tiukassa jääkiekkoliigan kamppailussa Hakametsässä.

Voiton ja kolmen pisteen ansiosta Ilveksen playoff-mahdollisuudet pysyivät hengissä.

Ilveksen ero kymmenentenä olevaan Ässiin on seitsemän pistettä, kun molemmilla joukkueilla on kuusi ottelua jäljellä runkosarjassa.

Ilveksen sankareita olivat tehot 1+1 juoninut sentteri Sami Sandell sekä loisto-ottelun torjunut maalivahti Riku Helenius.

Aamulehti seurasi ottelun tapahtumia livenä:

Powered by Flockler

Kommentit (1)

  • Jatkoa voitolle

    Nyt kun vieraspelissä näkisi pelaajien hyvällä liikkeellä peittävän vedot mailalla. Ei mitään seisoskelua, polven jäähän laittamisia ja näennäistä työntekoa. Peli on sama vieraskaukalossakin…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio