Jääkiekko

LeKin omat miehet koossa Mestikseen – ei yhtään sopimusta maalivahtien kanssa

Jukka Ritola
LeKin omat miehet koossa Mestikseen – ei yhtään sopimusta maalivahtien kanssa

Ossi Pellinen debytoi Liigassa Ilves-paidassa.

Jari Perkiö

Mestis-kauteen valmistautuvan Lempäälän Kisan omien pelaajien ryhmä on valmis.

Viimeinen silaus saatiin, kun puolustaja Santeri Arousva, 24, ja hyökkääjä Ossi Pellinen, 34, liittyivät joukkoon. Molemmat pelasivat kaksi edelliskautta Jokipoikien Mestis-joukkueessa.

Nyt LeKillä on kaikkiaan 17 sopimuspelaajaa.

–Näiden hankintojen jälkeen kokoonpano on aika lähellä sitä, mitä on haluttu. Meiltä löytyy kokemusta ja nuoruuden intoa. Tältä ryhmältä voi odottaa hyvää tulosta, LeKi Hockeyn puheenjohtaja Jukka Laakso arvioi.

Pelliseltä löytyy peräti 224 liigaottelun kokemus ja edelleen kovat pelihalut. Arousva kävi läpi kaikki juniorimaajoukkueet, mutta miesten tasolla lopullinen läpimurto puuttuu vielä.

–Arousva hankittiin meille kärkipakiksi. Pellinen hinaa ryhmää eteenpäin omalla esimerkillään, Laakso tuumi.

Suurin huomio keskittyy siihen, ettei LeKillä ei ole ollenkaan omaa maalivahtia. Lempääläläisjoukkue luottaa yhteistyöseurojen tarjoamaan apuun.

Näillä näkymin torjuntavastuu lankeaa pääosin Ukko-Pekka Luukkoselle (HPK) ja Kimmo Rautiaiselle (Tappara).

LeKi 2017–18

Puolustajat: Santeri Arousva, Jimi Jalonen, Niklas Kumpu, Tuukka Laakso, Mikko Saikkonen ja Riku Väkiparta.

Hyökkääjät: Tommi Harainen, Alex Hukki, Valtteri Järviluoma, Jaakko Kerisalmi, Tuomas Koskinen, Sami Laakso, Niko Lahtinen, Ismo Nikkinen, Ossi Pellinen, Miika Rissanen ja Tommi Välimaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio