Le Gros Bill teki näyttävän paluun Teivossa: "Ori lähtee lujaa"

Teivo Grand Prix -karsinnat sujuivat ilman yllätyksiä. Suosikit jyräsivät finaaliin, joka ravataan 24. maaliskuuta.

Jukka Ritola
Le Gros Bill teki näyttävän paluun Teivossa: "Ori lähtee lujaa"

Teivossa ravattiin tiistaina Grand Prix -finaalit.

Esa Maaranen

Jo viime vuoden ikäluokkalähdöissä loistanut Antti Teivaisen ohjastama Le Gros Bill palasi näyttävästi raviradoille yli kolmen kuukauden tauon jälkeen.

Nelivuotias ori korkkasi lähes näytöstyyliin Teivo Grand Prix -karsintojen ensimmäisen lähdön. Le Gros Billin voittoaika pöpperöisellä radalla oli 16,4a/2 1000 metriä.

–Lähtö sopi hevoselle hyvin. Ori lähtee lujaa, ja pääsin heti keulaan säätelemään vauhtia. Kauden ensimmäinen tolppa tuli helposti. Le Gros Bill ravasi kunnolla ja varaa jäi vielä paljon. Korvia ei tarvinnut edes avata, Teivainen kommentoi hevosen esitystä.

Teivo Grand Prix -finaalin muut hevoset karsittiin Toto5-pelin lähdöissä. Kahdentoista lämminverisen finaali käydään Toto76-ravien yhteydessä 24. maaliskuuta, ja ykköspalkinto on 12 000 euroa.

Hurja soolojuoksu

Kovimman vastuksen vajaan parin viikon kuluttua Teivaisen ajokki saanee johtavan rinnalta voittoon runtanneilta Jugadorilta ja One Break Brolinelta sekä hurjan soolojuoksun tehneeltä Double Boostilta.

Santtu Raitalan ohjastaman viisivuotiaan oriin voittoaika oli karsintojen kovin 14,8a/2 100 metriä.

–Minä olisin lähtenyt auton takaa hiljaa, mutta Double Boost starttasi terävästi. Hevonen oli lähdössä lähellä laukkaa ja lähti viemään minua kovaa. Kati Lindsberg oli laittanut hevosen hyvään iskuun, Raitala totesi.

Suosikkipitoinen rivi

Le Gros Billin, Jugadorin, Double Boostin ja One Break Brolinen lisäksi kovatasoisten karsintojen kaksi muuta voittajaa olivat Lindy Poppins ja Celebration Song.

Suosikkipitoinen Toto5-rivi palautti vain 16,40 euroa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio