Lauri Markkanen jätti illan ottelun väliin selkäongelmien takia

Bulls hävisi Clippersille pistein 106–112.

Jukka Ritola / Aamulehti
Lauri Markkanen jätti illan ottelun väliin selkäongelmien takia

Lauri Markkanen ei pelannut Chicagon ja LA Clippersin välisessä ottelussa. Kuva arkistosta.

STTChicago

Chicago Bullsin suomalaiskoripalloilija Lauri Markkanen joutui jättämään illan NBA-ottelun väliin alaselkäongelmien takia. Asiasta kertoi Markkasen joukkue Chicago Bulls Twitterissä.

Chicago hävisi kotikentällä pelatun ottelun LA Clippersille pistein 106–112. Chicagon kovimmat pisteet takoi Bobby Portis, joka keräsi 19 pistettä.

LA Clippersin kovin pistemies oli DeAndre Jordan, joka teki 29 pistettä.

Bulls on nyt hävinnyt yhteensä 44 ottelua ja voittanut 23. LA Clippers puolestaan on voittanut 37 ottelua ja hävinnyt 29.

Edellisessä ottelussa Markkanen sai 19 pistettä

Bulls voitti maanantaina pelatun ottelunsa itälohkon hännänhuippua Atlanta Hawksia vastaan pistein 129–122. Markkanen keräsi tuolloin 29 minuutissa 19 pistettä ja 8 levypalloa. Markkasen 13 pelitilanneheitosta upposi kuusi, mutta hänen helmikuun alusta jatkunut yskähtelynsä kolmosviivan takaa jatkui. Viidestä kolmosyrityksestään Markkanen sai sisään vain yhden.

Tammikuussa Markkanen heitti loistavasti ja upotti kolmosistaan 43,2 prosenttia. Helmikuussa suomalaistulokkaan kolmosyrityksistä putosi sisään 17,6 prosenttia, ja maaliskuun viidessä ottelussa hänen tarkkuutensa on ollut 33,3 prosenttia.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Tässä noteerataan Laurin hyökkäyspään tehoja ja prosentteja yksipuolisesti. Plus/miinustilasto on paljon tasaisempi. Yhtä matsia lukuunottamatta se näyttää paljon tasaisemmalta. Joka ottelu on pakkasen puolella!- Mitä taas selän vaivoihin tulee, niin jos tulee selkään jatkuvasti, niin takuulla tulee selkä kipeäksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio