Lauantain vetovihje: Asenne ratkaisee Girona–Las Palmas-pelin

Timo Brander @TimoBrander

Lauantain paras pitkävetohaku löytyy La Ligan ottelusta Girona–Las Palmas. Vaikka molemmat joukkueet ovat kahden ottelun tappioputkessa, näen Gironalla paremmat mahdollisuudet positiiviseen esitykseen – ja tulokseen.

Las Palmas saattaa yksiköiden tasolla olla Gironaa taitavampi "joukkue", mutta joukkueena Girona on silti tällä hetkellä asetettava näistä kahdesta vahvemmaksi. Suurin ero Gironalla ja Las Palmasilla onkin juuri joukkuepelaamisessa ja etenkin joukkueena puolustamisessa.

Las Palmasin "nimekkäät tähdet" jättävät aika usein sen alaspäinjuoksun tekemättä epäonnistuneen hyökkäyspään yksilösuorituksen jälkeen, kun taas Gironalla asenne riittää siihen hommaan hieman heikompinakin jaksoina.

Otankin Veikkausta voimakkaamman kannan juuri tähän asenne-eroon, sillä pelkillä materiaali- tai kotieduilla Gironan pelaamista ei pystyisi perustelemaan 1,75 kertoimella – vaikka se onkin markkinoiden korkein noteeraus.

Muita mahdollisia hakuja ovat kohteen 7973 Newcastle (kerroin 1,90), kohteen 4714 Tottenham maali puhtaana (kerroin 1,78), yli 2,5 maalia ottelussa Birmingham–Derby (kohde 3496, kerroin 2,50), kohteen 7995 Burton (kerroin 3,00) sekä alle 2,5 maalia ottelussa Mboro–Fulham (kohde 3626, kerroin 1,88).

7806 Girona–Las Palmas 1 (kerroin 1,75)

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio