Liiga

Kouvolassa sattui ja tapahtui: Järvinen lensi suihkuun keihästämisestä, Repo veivasi Tapparalle ratkaisun voittomaalikisassa

.

Mika Kanerva
Kouvolassa sattui ja tapahtui: Järvinen lensi suihkuun keihästämisestä, Repo veivasi Tapparalle ratkaisun voittomaalikisassa

Otto Rauhala teki Tapparan toisen maalin Kouvolassa.

Tapani SaloAamulehti

Tappara taisteli KooKoon vieraana kuumassa jääkiekkoliigan kamppailussa.

Vaiherikas kamppailu päättyi Tapparan eduksi 4–3 voittomaalikisan jälkeen.

Sebastian Repo oli ainoa onnistuja voittomaalikisassa. Hänen osumansa ansiosta Tappara pääsi kotimatkalle kaksi pistettä plakkarissaan.

Toisessa erässä sattui ja tapahtui. Juhani Jasu toi heti erän alussa Tapparan tasoihin ylivoimamaalilla. Erän loppupuolella Otto Rauhala vei jo Tapparan johtoon alivoimalla läpiajosta. Erän viimeisellä minuutilla Tapparan Jan-Mikael Järvinen sai suihkukomennuksen (5+20 minuuttia) keihästämisestä.

Järvisen huitaisun kohteena oli urallaan paljon kolhuja kokenut KooKoo-pakki Jyri Niemi.

Päätöserän alussa KooKoon Toni Kähkönen tasoitti ylivoimalla Järvisen jäähyn aikana. Vain hetkeä myöhemmin Tapparan kapteeni Jukka Peltola pääsi karkuun alivoimalla ja vei Tapparan taas johtoon komean harhautuksen jälkeen.

Björkstrand toi illan toisella maalillaan KooKoon taas tasoihin ajassa 51.08.

Avauserän ainoa maali syntyi rangaistuslaukauksella ajassa 4.18.

KooKoon tanskalaishyökkääjä Patrick Björkstrand pääsi karkuun. Tapparan puolustajat seilasivat ties missä, joten laitahyökkääjä Kristian Kuusela yritti tavoittaa karkulaisen. Kuusela joutui koukkaamaan Björkstrandia – ja tilanteesta tuomittiin rankkari.

Björkstrand upotti kiekon tarkalla laukauksella hanskakäden puolelle ohi Tapparan maalivahdin Dominik Hrachovinan.


Kommentit (1)

  • Arthur Icing

    ”Kuumia kamppailuja” käydään pihahöntsyissäkin. Tappara on nyt omalla tasollaan. Miksi sitä pitäisi peitellä leperryksillä? Nyt on oikea aika siirtyä pohtimaan ensi kautta. Ketkä jäävät joukkueeseen? Onko nykyinseen valmennukseen enää syytä? Kenestä uusi maalivahti?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio