Kotimatka Rovaniemeltä Tampereelle oli pitkä hävinneelle Iskulle – "Harmittaa ihan perkeleesti"

Rantaperkiön Isku hävisi jo kuudetta kertaa peräkkäin.

Anssi Jokiranta
Kotimatka Rovaniemeltä Tampereelle oli pitkä hävinneelle Iskulle – "Harmittaa ihan perkeleesti"

Iskun yleispelaaja Matti Hietanen (kesk.) piiskasi omiaan vauhtiin, tällä kertaa liian heppoisin tuloksin.

Noora TakamäkiAamulehti

Rantaperkiön Iskun taival miesten lentopallon Mestaruusliigassa on karikkoinen. Perungan Pojat nappasi kotonaan Iskusta voiton luvuin 3–1 (25–23, 21–25, 25–17, 25–20). Tappio oli Iskulle jo kuudes peräkkäinen.

–PerPo oli keskihyökkäyspelissä kovempi kuin me. Oma peli oli tasapainoisempaa, mutta edelleenkin tuli virheputkia kriittisillä hetkillä, mitkä söivät voittomahdollisuuden meiltä, Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen harmitteli.

Nuori joukkue vielä osin raakile

Edelliskerran Isku on juhlinut voittoa 3.12. sarjajumbo Kokkolan Tiikereitä vastaan.

–Harmittaahan se ihan perkeleesti näin suomeksi sanottuna. Ei se henkisesti ole helppoa meille, kun tässäkin on 700 kilometriä aikaa asiaa miettiä, kotimatkalta Rovaniemeltä Tampereelle tavoitettu Muurinen latasi.

Tamperelaiset ovat sarjataulukossa yhdeksäntenä, pudotuspeliviivan väärällä puolella. Nuorella joukkueella on monia haasteita. Muurisen mukaan joukkuetta pitäisi kehittää pitemmällä tähtäimellä ymmärtäen sen resurssit ja nykyinen pelaajamateriaali.

–Voittamisen kulttuuri pitäisi oppia, ja tehdä töitä entistä kovemmin. Ei tässä kannata laittaa silti päätä pensaaseen, Muurinen lohduttautui.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio