Koovee juhli miesten ja naisten salibandyliigassa – Miesten pitkä tappioputki meni vihdoin poikki

Juha Aaltonen

Koovee kaatoi perjantaina naisten salibandyliigassa sarjanousija ÅIF:n 7–4 ja miesten liigassa Espoossa Oilersin 4–3.

Miesten edellinen voitto oli niinkin kaukaa kuin 29. lokakuuta. Tappioputken pituudeksi jäi kahdeksan ottelua. Voitosta huolimatta Koovee on yhä karsijan paikalla.

Naisten voitto tuli ilman Oona Kauppia, joka sairastaa yhä flunssaa. Tuulia Aho olikin tehokkaampi (1+2) kuin Veera Kauppi (1+1).

–Ykköskenttä oli tehokas, ilahduttavaa oli myös Mia Valleniuksen paluu kokoonpanoon loukkaantuneiden kirjoista, sanoi valmentaja Tiina Röning.

Kooveella oli myös tehokas vaihe, kun välillä 19.17–20.24 joukkue teki 67 sekunnissa neljä maalia nousten 4–1-johtoon.

Jaetulla toisella sijalla olevat naiset pelaavat seuraavat viisi ottelua vieraissa. Vasta 3. maaliskuuta on seuraava kotiottelu.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio