Koepka voitti ensimmäisen golfin suurturnauksensa ja harppasi maailmanlistalla – Oli lähellä rikkoa kisaennätyksen

Brooks Koepka voitti kauden toisen major-turnauksen neljän lyönnin erolla lähimpiin haastajiin.

ERIK S. LESSER
Koepka voitti ensimmäisen golfin suurturnauksensa ja harppasi maailmanlistalla – Oli lähellä rikkoa kisaennätyksen

Brooks Koepka nosti Yhdysvaltain avointen mestaruuspokaalin ilmaan sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Aamulehti, STTErin

Brooks Koepka on voittanut golfin Yhdysvaltain avoimen mestaruusturnauksen Wisconsin Erin Hillsissä. Isäntämaan Koepka varmisti voiton maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

27-vuotias floridalainen pelasi viimeisen kierroksen viisi alle parin, ja hänen yhteistuloksensa koko kilpailussa oli –16. Koepka päihitti maanmiehensä Brian Harmanin ja Japanin Hideki Matsuyaman neljän lyönnin erolla.

Ensimmäisen major-voittonsa ottaneen Koepkan yhteistulos on Yhdysvaltain avointen matalin vuoden 2011 jälkeen, jolloin Rory McIlroy löi saman –16-tuloksen. Tuo tulos on USA:n avointen ennätys.

Koepka oli maailmanlistalla sijalla 22 ennen kauden toista major-turnausta. Voittonsa ansiosta hän harppasi maailmanlistalla kymmenenneksi.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio