Urheilu

KeuPa HT:n kultajuhlat alkoivat Turussa – Mestiksen mestaruus ratkesi jatkoerässä noin 180 keuruulaiskannattajan silmien edessä

Toni Panula
KeuPa HT:n kultajuhlat alkoivat Turussa – Mestiksen mestaruus ratkesi jatkoerässä noin 180 keuruulaiskannattajan silmien edessä

Keuruulta kuudenteen finaaliotteluun lähti noin 180 kannattajaa. Tuliaisena oli Mestiksen mestaruus.

Markku Piilemä, Eija RuohoTurku

KeuPa HT on voittanut Mestiksen mestaruuden 2018.

Keuruulaisjoukkue ratkaisi mestaruuden kuudennessa finaaliottelussa Turussa TuTo Hockeyta vastaan.

Ottelu venyi jatkoerään tilanteessa 1–1. Ratkaisijaksi jatkoerässä nousi Teemu Huttu.

Kuuden finaaliottelu sai sähäkän alun, ja ylivoimassa vieraskatsomo räjähti, kun Sebastian Kauppila yllätti epävarmasti aloittaneen Julius Pohjanoksan rannelaukauksellaan: 1–0 KeuPalle.

Vieraiden hyvän alun jälkeen TuTo sai kiekollista peliään kuntoon. Pelin painopiste pysyikin pitkiä aikoja vieraiden puolustusalueella.

Toisessa erässä pelissä oli suvanto-vaihe. Katsomossa tilanne oli täyttä KeuPa HT:n hallintaa. Keuruulta fanibussilla Turkuun lähti noin 180 kannattajaa.

TuTon Aki Keinänen toi toisessa erässä kotijoukkueen 1–1-tasatilanteeseen.

Kolmannessa erässä lisämaaleja ei nähty, ja ottelu eteni jatkoerään. Se ehti vanheta 4.23, kunnes Teemu Huttu räjäytti keuruulaisten fanikatsomon täyteen huutoon ja nappasi KeuPalle seuran ensimmäisen Mestiksen mestaruuden.


Kommentit (8)

  • hienoa

    Aivan huikea suoritus pieneltä kylältä!Siinä mallia kiepolle,ja kpk:lle!!!

  • Nimetön

    ”Ei muuten puhuttaisi liiganoususta tai divariin putoamisesta.”

    Tä? Puhutaanko nykyisin noista asioista? Ei puhuta! SM-liiga on suljettu! Eikä liigaan ole pitkään aikaan kukaan noussut, vaan sinne on NOSTETTU joukkueita. Sport päätettiin nostaa paljon ennen Mestiksen päättymistä, eikä joukkue edes voittanut Mestistä.

    Hieno järjestelmä!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio