Urheilu

Kenneth Manigault jatkaa Pyrinnössä myös ensi kaudella – "Olen antanut hänelle hiukan kotiläksyjä"

Pyrinnöllä on nyt neljä pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Eriika Ahopelto
Kenneth Manigault jatkaa Pyrinnössä myös ensi kaudella – "Olen antanut hänelle hiukan kotiläksyjä"

Yhdysvaltalainen Kenneth Manigault teki vaikutuksen Pyrinnön valmennukseen ja faneihin.

Noora TakamäkiAamulehti

Yhdysvaltalainen Kenneth Manigault ja Tampereen Pyrintö ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen, tiedottaa seura verkkosivuillaan.

Siten 26-vuotias Manigault pelaa Korisliigaa Tampereella myös kaudella 2018–19.

Kuluvalla kaudella Manigault pelasi Korisliigaa Pyrinnössä 11,1 pisteen/5,1 levypallon/2 syötön/2 pallon riiston keskiarvoilla.

–Erinomaisen hienoa nähdä Kenny Pyrinnön paidassa myös ensi kaudella. Hän on yksi kovimmista harjoittelijoista, joita olen jenkkipelaajien osalta koskaan valmentanut ja samalla todella halukas oppimaan uutta, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen kehui seuran tiedotteessa.

–Kennyn monipuolisuus antaa myös paljon erilaisia vaihtoehtoja tulevan kauden kokoonpanoa rakennettaessa.

Manigault'n kausi Pyrinnössä oli nousujohteinen. Helpolla laituria ei kuitenkaan päästetä.

–Kesäksi olen antanut hänelle hiukan kotiläksyjä ja odotankin innolla, kun Kenny taas syksyn koittaessa palaa Tampereen katukuvaan. Isot odotukset ovat siitä, että hän ottaa edelleen isoja harppauksia eteenpäin ja on yksi meidän johtavia pelaajia ensi kaudella, Toiviainen totesi.

Manigault tunnetaan Toiviaisen mukaan joukkueen sisällä hyväntuulisena persoonana, joka on myös todellinen joukkuepelaaja.

Pyrinnöllä on ennestään pelaajasopimus Antero Lehdon, Osku Heinosen ja Petri Heinosen kanssa. Valmentajasopimus on Sami Toiviaisen ja Ilpo Rantasen kanssa.

Pyrinnön kausi päättyi tällä kertaa Korisliigan puolivälierävaiheessa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Lisää sopimuksia zemppareille ja joukkuepelaajille. Edellinen joukkeen sisällä ollut loistoveikko oli J`nathan Bullock. Siinäpä olisi seuraava sopiva peluri rinkiin, jos vain TP:n kynnet pystyy!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio