Liiga

Kärppä-valmennus varautui siihen, että Hakametsässä on vastassa sisuuntunut Ilves-lauma: "Suojelu oli tiedossa"

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kiitteli apuvalmentajistoaan oman joukkueensa valmistamista Ilves-otteluun. Manner oli mukana Leijonien valmennustiimissä EHT-turnauksessa viime viikon.

Ossi Ahola / Aamulehden arkisto
Kärppä-valmennus varautui siihen, että Hakametsässä on vastassa sisuuntunut Ilves-lauma: "Suojelu oli tiedossa"

Mikko Manner oli sunnuntai-iltaan asti Leijona-miehistön matkassa Lauri Marjamäen apuvalmentajana. Mannerin johdolla Kärpät otti jälleen voiton maajoukkuetauon jälkeen. Tällä kertaa sarjakärki kesytti Ilveksen.

Saara TunturiAamulehti

Sarjakärki Kärpät pystyi uuvuttamaan Ilveksen kiekonhallinnallaan ja temmollaan Hakametsässä tiistai-iltana. Oululaispyöritys oli sen verran vahvaa, että taululla olisi voinut rumemmat lukemat kuin 0-2.

Manner oli itse kiinni sunnuntai-iltaan asti A-maajoukkueen valmennustiimissä, kun Leijonat voitti EHT-turnauksen. Päävalmentaja kiittikin apuvalmentajia joukkueen valmistamisesta maajoukkuetauolta paluuseen.

–Joukkue vastasi hyvin huutoon ja keskittyminen säilyi. Tiesimme, että Ilves oli varmasti tutkaillut itseään ja se puolustikin maalinedustaa vimmatusti. Ihan hyvin olisi voinut käydä niin, että meille olisi tullut pari vastaiskua, kun meillä meni kulmissa pyörimiseksi välillä, Manner sanoi.

Entä pääsikö Ilves yllättämään oululaisryhmää?

–Olin laskeskellut, että edellisessä ottelussa Ilves päästi seitsemän maalia ja yleensä me valmentajat pyrimme saamaan päästettyjä maaleja pienemmäksi, joten suojelu oli tiedossa. Ilveksen hyökkäyksessä on niin paljon taitavia yksilöitä, ettei heitä saa päästään yhtään vauhtiin, Manner kehui.

Kärpät otti Ilveksen vauhdin pois kokonaispelaamisellaan.

–He eivät saaneet kotiyleisöä oikein taakseen eikä tullut hurmosta, mikä oli vaarana meidän näkökulmasta, Manner totesi.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Eiköhän olisjo vakavan mietiskelyn paikka mihin tälläsellä pelillä Ipa oikein pyrkii, ei ainakaan faneja tällänen räpiköinti kiinnosta vuodesta toiseen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio