Kansainvälisen yleisurheiluliiton hymni soi venäläiselle voittajalle

FRANCK ROBICHON
Kansainvälisen yleisurheiluliiton hymni soi venäläiselle voittajalle

Kultamitalisti Maria Lasitskene ja hopeamitalisti Julia Levtshenko halasivat kilpailun tauottua.

Harri LaihoLontoo

Naisten korkeushypyn palkintojenjaossa soi Kansainvälisen yleisurheiluliiton hymni.

Kisan voittoon tuloksella 203 hyppi venäläinen Maria Lasitskene. Venäjän dopingpannan vuoksi ennakkosuosikki Lasitskene kilpaili ilman maatunnusta urheilleen neutraalin joukkueen riveissä.

Vuosisitten Lasitskene ei päässyt maansa dopingpannan vuoksi lainkaan Rion olympialaisiin.

Ukrainan Julia Levtshenko haastoi suosikin kunnon kilpailuun. Levtshenko hyppäsi toisena naisena tällä kaudella yli kahden metrin. Hän teki ennätyksensä 201.

Pronssi meni Puolan Kamila Licwinkolle.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Tavallaan ihmetyttää sekin, että järjestelmällisen dopingin takia hyllytetyt urheilijat saavat kilpailla kansainvälisen yleisurheiluliiton nimissä. Liiton mielestä douppausohjelma on siis lopulta ihan ok?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio