Liiga

Kristian Kuuselalle uusi vastuutehtävä – Tapparan kapteenisto julki

Kokenut hyökkääjä on Tapparan uusi kapteeni.

Mika Kanerva
Kristian Kuuselalle uusi vastuutehtävä – Tapparan kapteenisto julki

Kristian Kuusela siirtyy varakapteenin paikalta varsinaiseksi kapteeniksi.

Lauri LehtinenAamulehti

Kristian Kuusela, 35, seuraa Jukka Peltolaa Tapparan kapteenina. Viime kevään SM-hopeajoukkue julkaisi uuden kiekkokauden kapteenistonsa perjantaina ennen Tampere Cupin paikallisvääntöä.

Tapparan keulakuvaksi noussut Peltola toimi kapteenin tehtävässä vuodet 2014–18.

Kuusela on pelannut komean uran, joka on tuonut lähes 1 000 liigaottelua, Ruotsin mestaruuden ja kolme Suomen mestaruutta. Hän ei kuitenkaan ollut aiemmin toiminut ammattilaisena kapteenin tehtävissä. Kuusela kuului viime kaudella kirvesrintojen varakapteenistoon.

Kuusela saa aisapareikseen sentteri Jan-Mikael Järvisen, kauden 2012–13 kapteenin Tuukka Mäntylän ja puolustaja Veli-Matti Vittasmäen.

Korjattu 10.8.2018 klo 19.31: Vaikka Peltola pelasikin Tapparan junioreissa, hän ei ole Tapparan kasvatti.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio