Ilves varautuu jopa kolmen pelaajan lähtöön – tamperelaisseura testaa kahta ghanalaista

Mika Kanerva
Ilves varautuu jopa kolmen pelaajan lähtöön – tamperelaisseura testaa kahta ghanalaista

Jarkko Wissin johtaman Ilveksen pelaajat kiinnostavat.

Pekka Aalto

Jalkapalloliigassa seitsemäntenä oleva Tampereen Ilves testaa kahta ghanalaispelaajaa. Ensimmäisenä harjoituksiin liittyi keskikenttäpelaaja Thomas Agyiri, 23. Hän on pelannut viimeksi Portugalin kakkostasolla.

Agyirillä on kokemusta myös Suomen kentiltä, sillä mies esiintyi vuosina 2013 ja 2014 TPS:n paidassa ja kirjautti 25 liigaottelua.

Toisen ghanalaisen nimeä Ilveksen varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi ei paljasta.

–Sen voin sanoa, että miehen pelipaikka on toppari. Molempien kohdalla päätökset ovat vielä tekemättä. Toppari itse asiassa veti ensimmäiset treenit täällä maanantaina, Hevonkorpi kertoo.

Ilveksellä on tällä hetkellä hyvä pelaajatilanne, sillä sairastupa on tyhjentynyt. Yksi tai jopa useampikin pelaaja voi tosin lennähtää ulos seurasta heinäkuun siirtoikkunasta.

–Kolmea pelaajaamme on kyselty. Se on hieno asia ja tietenkin tavoitteemmekin, että pelaajamme kiinnostavat. Katsotaan lähiaikoina, mitä tapahtuu.

Pelaajien nimiä Hevonkorpi ei paljasta.

Esimerkiksi nimet Lauri Ala-Myllymäki, Emile Paul Tendeng ja Tuco eivät yllättäisi. Heistä tosin vain viimeksi mainittu on toistaiseksi loistanut tällä liigakaudella.

Ilves pelaa seuraavan liigapelinsä torstaina SJK:ta vastaan Tammelassa.


Kommentit (1)

  • ipaa

    Miettunen, Tendeng, Luukkanen

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio