Jääkiekko

Ilves palkkasi uuden myyntijohtajan – Jukka Hirsimäen rooli tarkentui

Tamperelaisella Timo Lehtisellä on pitkä kokemus yritysmyynnistä.

Timo Marttila
Ilves palkkasi uuden myyntijohtajan – Jukka Hirsimäen rooli tarkentui

Jukka Hirsimäen tehtävänimike Ilves-Hockeyssa on jatkossa markkinointijohtaja.

Mikko GyntherAamulehti

Ilves-Hockey on täydentänyt organisaatiotaan. Liigajoukkue Ilveksen taustayhtiö on palkannut myyntijohtajakseen Timo Lehtisen, 53. Lehtisen vastuulla on Ilves-Hockeyn myynnin johtaminen sekä liigajoukkueen yritys- ja yhteistyökumppanimyynti.

Lehtinen on kotoisin Tampereelta. Hänellä on yritysmyynnistä yli 25 vuoden kokemus pääosin OP Vakuutuksen palveluksessa.

Huhtikuun alusta alkaen Ilves-Hockeyn myynti- ja markkinointijohtajana toimineen Jukka Hirsimäen tehtävänimike on jatkossa markkinointijohtaja.

–Ilves on aina ollut lähellä sydäntäni. Kun tällainen mahdollisuus tarjoutui, tartuin siihen oitis. Omistajanvaihdos ja siitä seurannut Ilves-buumi siivittivät valintaani. Itselläni on vahva usko uuden Ilveksen menestykseen, Lehtinen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Ilves-Hockeyn toimitusjohtaja Risto Jalo sanoo, että yhtiön myyntiorganisaatio on nyt kasassa.

Tiedotteen mukaan Lehtinen aloittaa työssään 1. elokuuta.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio