Liiga

Ilves-kapteeni suomi omiaan sulamisen jälkeen: "Voimme syyttää itseämme"

Ilves-kapteeni suomi omiaan sulamisen jälkeen: "Voimme syyttää itseämme"

Ilves ja SaiPa väänsivät vuoristoratamaisen kamppailun.

Lauri LehtinenAamulehti

Ilves menetti keskiviikon SaiPa-ottelussa ensimmäisen erän hurmoksen tuottaman 2–0-johdon. David Goodwinin maali kolmannessa erässä sinetöi vieraiden 3–2-voiton.

Kapteeni Tapio Laakso suomi Ilveksen esitystä:

 

Ilveksen sulaminen aiheutti myös sen, että joukkue on hävinnyt kaikki kolme peliään toistaiseksi.

–Jokaisesta tappiosta ja voitosta pitää saada oppia. Pelejä tulee nopeaan tahtiin. Jokaisen pitää miettiä, mitä asioita voisi tehdä paremmin, Tapio Laakso painotti.

Ilveksen pelissä oli ensimmäisen vartin ajan todella paljon hyvää. Joukkue hyökkäsi rintamana vauhdilla, eikä SaiPa saanut mitään otetta tupsukorviin. Maaleja olisi voinut tulla kolme tai neljä, mutta tuli "vain" kaksi.

Toisesta erästä eteenpäin ote siirtyi vähitellen SaiPalle ja isoilta osin Ilveksen huolimattomuuden vuoksi.

–Lopetimme hyvien asioiden tekemisen. Vastustaja oli hyvä, ei mitään heiltä pois, mutta voimme syyttää itseämme. Kaivoimme verta nenästämme tappelemalla jääkiekon lainalaisuuksia vastaan. Hukkasimme kiekkoa molemmilla sinisillä ja kenttätasapaino ei ollut vaaditulla tasolla, Laakso ruoti.

Kapteeni pääsi kolmannessa erässä tasatilanteessa laukomaan rangaistuslaukausta, mutta hän ei onnistunut länkiujutuksessaan. Tiistai-iltana Tapparan ja KalPan pelin jälkeen kuultiin arvioita Hakametsän jään huonosta kunnosta. Tuolloin KalPan Frank Gymer epäonnistui "rankkarissa".

Laakso ei laittanut tilannettaan jään syyksi.

–Ei ole jäässä mitään. Huono ratkaisu. Siinä oli paikka ratkaista peli. Harmittaa, etten saanut sisään.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Joukkueen rakentaminen jätetty kesken

    Vahvistukset jätetty hankkimatta. Tästä puuttuu ykkössentteri + yv laituri. Kaksi laadukasta pakkia ja
    yksi kokeneempi hyvä veskari.

  • Tinke

    Oli kyllä eka ja viimeinen Ilveksen ottelu tällä kaudella minun ollessa hallissa. Aamulehti niin hehkutti keväällä kuumaa uutta Ilvestä. Sama surkeus tulee taas jatkumaan eli noin kymmenes sija. Yleisöä 3000. Koripalloa seuraamaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio