Liiga

Tässä on Aamulehden valinta Pelin päälliköksi – tällä kaudella sinäkin voit äänestää parasta Ilveksen ja Tapparan pelaajaa

Mika Kanerva
Tässä on Aamulehden valinta Pelin päälliköksi – tällä kaudella sinäkin voit äänestää parasta Ilveksen ja Tapparan pelaajaa

Ilveksen Teemu Rautiainen tasoitti pelin ylivoimalla 1–1:een toisessa erässä. Joukkuekaverit riensivät onnittelemaan hyökkääjää.

Mikko GyntherAamulehti

Jääkiekon liigakausi käynnistyi Tampereella paikallisottelulla. Ilves voitti Tapparan 2–1 (0–0, 1–1, 1–0). Tappara oli voittanut Ilveksen kymmenen kertaa peräkkäin.

Teemu Rautiainen ja Juho Liuksiala viimeistelivät Ilveksen maalit. Otso Rantakari osui Tapparalle.

Aamulehti valitsee viime vuoden tapaan jokaisessa Tapparan ja Ilveksen kotiottelussa Pelin päällikön.

Tässä toimittaja Pekka Aallon valinta:

 

Tällä kaudella myös lukijat voivat äänestää parasta pelaajaa. Äänestää voi Tapparan ja Ilveksen kotiotteluissa sekä paikallispeleissä.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Ipa forever

    Näin hommat etenee……. Huippua Ipa👏👍🍾 Katse eteen- ja ylöspäin!!!!! Tästä on hyvä jatkaa!!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio