Liiga

Ilves–HIFK, Pelin päällikkö: Pälkäneen lahja Suomen jääkiekolle on mainiossa torjuntavireessä – jätti IFK:n Engrenin varjoonsa

Mika Kanerva
Ilves–HIFK, Pelin päällikkö: Pälkäneen lahja Suomen jääkiekolle on mainiossa torjuntavireessä – jätti IFK:n Engrenin varjoonsa

Ilves-vahti Riku Helenius oli ajoittain kovilla IFK:n pyörittäessä, mutta hoiti "reviirinsä" rauhallisesti ja eleettömästi.

Tapani SaloAamulehti

Aamulehti valitsee Ilveksen ja Tapparan jääkiekkoliigan kotiotteluissa Pelin päällikön.

Ilveksen ja HIFK:n kamppailun Pelin päällikkö on Ilveksen maalivahti Riku Helenius. Pälkäneeltä kotoisin oleva Helenius on päässyt hyvään vireeseen. Hän auttoi torjunnoillaan Ilveksen hienoon 2–1-voittoon.

Katso videolta toimittajan perusteet valinnalle:

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio