Liiga

Ilves-debyytin tehnyt kanadalaispakki sai tiedon peliluvasta hetki ennen ottelua, mutta sai pelistä nopeasti kiinni: "Olen tosi innoissani Tampereella"

Ilveksen puolustuksen tueksi saapunut kanadalaispakki Mark Flood pelasi heti ensimmäisessä liigaottelussaan reilut 22 minuuttia. Mies sai kuulla peliluvastaan juuri ennen lämmittelyä.

Mika Kanerva
Ilves-debyytin tehnyt kanadalaispakki sai tiedon peliluvasta hetki ennen ottelua, mutta sai pelistä nopeasti kiinni: "Olen tosi innoissani Tampereella"

Mark Flood pääsi laukomaan muutamaan otteeseen. Kanadalaisvahvistus pelasi ensimmäisessä ottelussaan kovat minuutit.

Saara TunturiAamulehti

–Voin hyvin ja oli todella hienoa pelata. Harmi, ettemme voittaneet Kärppiä, mutta he ovat hyvä joukkue. Uskon, että voimme oppia pelistä ja parantaa.

Näin sanoo 33-vuotias kanadalaispakki Mark Flood. Flood pelasi ensimmäisen ottelunsa Ilves-paidassa tiistai-iltana. Ilves kertoi Floodin saapumisesta joukkueeseen viime viikolla. Alkukaudesta Flood pelasi yhden ottelun AHL:n Manitoba Moose -joukkueessa.

Flood sai ottelun kulusta heti kiinni ja pääsi laukomaan muutamasta hyvästä paikasta. Flood pelasi myös ylivoimassa. Flood kävi istumassa kaksi minuuttia jäähylläkin. Miehen otteista ei huomannut kentällä, että tieto pelaamisesta saapui juuri ennen lämmittelyä tiistai-iltana.

–Siirtopaperini olivat Manitobassa ja toimisto aukesi kello kahdeksan paikallista aikaa. Tietoa oli odotettava. Noin viideltä sain tietää, että pelaan. Valmistauduin juuri niin, että pelaan, Flood kommentoi ottelun jälkeen.

Omaa peliään hän kuvaili ihan hyväksi. Flood sai heti ensimmäisessä ottelussa kovat peliminuutit. Liigan tilaston mukaan mies pelasi reilut 22 minuuttia.

–En ollut pelannut hetkeen tällaista ottelua. Olen tosi innoissani Tampereella. Suomalaiset ovat todella hyviä ja nopeita. Liiga on tasokas, Flood kehui.

Riku Helenius oli Aamulehden valinta illan Pelin päälliköksi:

 

Flood sanoi, että joukkueelle hän haluaa olla kiekkoa liikuttava, luisteleva pakki.

–Olen vanhempi ja koen, että minulla on kokemusta. Yritän puhua ja auttaa nuorempia pakkeja. Luistelen, liikutan kiekkoa ja lauon, Flood kertoi työnkuvaansa.

Perjantaina Ilvestä vastaan asettuu Tappara. Flood kertoo kuulleensa paikalliskamppailun tunnelmasta.

–Olen kuullut kilpailuasetelmasta. Olen todella innoissani. Toivottavasti saamme paljon Ilves-faneja katsomoon, Flood toivoi.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio