Liiga

Ilveksen sankari yllättyi ja helpottui makeasta osumastaan: "Viime kausi oli yhtä henkistä taistelua"

Mika Kanerva
Ilveksen sankari yllättyi ja helpottui makeasta osumastaan: "Viime kausi oli yhtä henkistä taistelua"

Ilveksen nelosketju pääsi tuulettamaan voittomaalia. Samuli Vainionpää (vas.) ja Joose Antonen onnittelevat Juho Liuksialaa.

Pekka AaltoAamulehti

Ilveksen leirissä yksi mies oli erityisen kuumaa kamaa perjantaina paikallispelissä. Laitahyökkääjä Juho Liuksiala pääsi päätöserässä kolme kertaa maalipaikkaan ja kertaalleen helähti. Hän viimeisteli röyhkeällä suorituksellaan 2–1-voiton Ilvekselle ja katkaisi Tapparan pitkän voittoputken.

Aamulehden videohaastattelussa Liuksiala kertasi voittomaaliaan ja kommentoi huonosti mennyttä viime kautta. Tuolloin hän loisti harjoituspeleissä, mutta vaipui varjoihin runkosarjassa.

Juho Liuksiala kehuu Ilveksen nuorta ja nopeaa ryhmää:

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio