Liiga

Ilveksen päävalmentaja kehaisi joukkueen uutta vahvistusta: "Koppiinkaan hän ei ole yhtään huono"

Ilves-luotsi Karri Kivi myönsi Kärpät-ottelun jälkeen, että omilla ei puhti riittänyt sarjakärkeä vastaan. Maajoukkuetauolla saatiin kuitenkin Kiven mukaan hyviä asioita eteenpäin.

Mika Kanerva
Ilveksen päävalmentaja kehaisi joukkueen uutta vahvistusta: "Koppiinkaan hän ei ole yhtään huono"

Ei riittänyt, totesi Ilves-käskijä Karri Kivi tappiollisen Kärpät-ottelun jälkeen. Oululaispyöritys oli hurjaa, mutta odotettua, Kivi totesi.

Saara TunturiAamulehti

Ilves päästi tiistai-iltana vain kaksi maalia omiin. Sen voidaan katsoa olevan iso parannus maajoukkuetaukoa edeltäneeseen aikaan. Ilves päästi kolmessa ottelussa peräti 14 maalia.

Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi sanoi Aamulehden haastattelussa ottelun jälkeen, että joukkue sai tauon aikana hyviä asioita eteenpäin. Kivi sanoi, että muun muassa Ilves-rivistöön tullut kanadalaispakki Mark Flood toi joukkueeseen uutta ryhtiä.

–Hän on ollut avoin ammattilainen, joka tietää pelin lainalaisuudet ja joka tuo joka lähtöön kaikkea. Koppiinkaan hän ei ole yhtään huono, Kivi kommentoi.

Kärppien kovaa painetta Kivi ei ihmetellyt. Mikään Kärppien pelaamisessa ei yllättänyt.

–Selvä sarjajohto, joten ei ole sattumaa, että on vauhtia ja Kärpillä on itseluottamus mukana, kun asiat ovat natsanneet. Oli selvää, mikä tilannenopeus tulee olemaan.

Entä millä mielin Kivi odottaa perjantain paikalliskamppailua? Katso videohaastattelu kokonaisuudessaan alta:

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio