Jalkapallo

Ilveksen nuoret taistelevat jalkapallon Suomen mestaruudesta – Aamulehti lähettää ratkaisupelit suorana

Tamperelaisseura on toisena P20-sarjassa, kun kausi kääntyy kohti loppua. Aamulehti lähettää joukkueen kaksi viimeistä kotipeliä suorana lähetyksenä lauantaina 15. syyskuuta ja sunnuntaina 23. syyskuuta.

Aamulehden arkisto
Ilveksen nuoret taistelevat jalkapallon Suomen mestaruudesta – Aamulehti lähettää ratkaisupelit suorana

Ilveksen nuoret kamppailevat Lamminpäässä kahtena tulevana lauantaina.

Pekka AaltoAamulehti

Jalkapallon poikien Suomen mestaruudet ovat pirkanmaalaisittain harvinaista herkkua. Tänä syksynä Tampereen Ilves kamppailee kullasta sekä P20- että P17-sarjassa. Molemmissa kausi kääntyy kohti loppua ja Aamulehti elää mukana ratkaisuvaiheissa.

Lähetämme suorana P20-joukkueen kaksi viimeistä kotiottelua lauantaina 15. syyskuuta ja sunnuntaina 23. syyskuuta Lamminpään kentältä. Ilves on tällä hetkellä sarjassa toisena vain pisteen Lahti Akatemiaa perässä. Lauantaina 15.9. Ilves kohtaa HJK:n kello 14 alkaen. Aamulehti on paikalla tässä ottelussa, ja tilaajat voivat seurata koko pelin suorana osoitteesta Aamulehti.fi.

Samaan aikaan Hervannassa P17-sarjaa johtava Ilves kohtaa niin ikään HJK:n.

Kautta aikojen B-junioreiden (P17) mestaruuden on pirkanmaalaisista voittanut vain Valkeakosken Haka vuonna 1990.

A-juniorien (P20) SM-kullasta on pelattu vuodesta 1942. Pirkanmaalle on tullut vain neljä mestaruutta (TPV 1946, TKT 1956 ja 1958, TaPa 1957).


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio