Jalkapallo

Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki pettyi raskaasti takaiskumaaliin Eurooppa-liigan karsinnassa: "Syö miestä"

Jussi Eskola
Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki pettyi raskaasti takaiskumaaliin Eurooppa-liigan karsinnassa: "Syö miestä"

Momchil Tsvetanov ohitti Ilves-vahti Mika Hilanderin 80. minuutilla.

Mikko GyntherAamulehti, Helsinki

Ilves koki katkeran pettymyksen, kun kauan odotettu paluu eurokentille tuotti 0–1-tappion bulgarialaista Slavia Sofiaa vastaan.

Ottelu oli tasainen ja kummallakin oli paikkansa varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla peli oli tarkempaa ja tilanteet harvemmassa. Kuin yhtäkkiä Ilveksen puolustukseen jäi kuitenkin ratkaiseva rako, jonka Slavia hyödynsi. Galin Ivanov vapautti Momchil Tsvetanovin läpi 80. minuutilla. Tämä viimeisteli ottelun ainoan maalin.

–Iso pettymys, kun päästimme lopussa maalin. Se tuli vähän ilmaiseksi, Ilveksen hyökkäyspeliä rakennellut Lauri Ala-Myllymäki sanoi.

–Slavia aloitti vahvasti, mutta sen jälkeen saimme pelin ihan hyvin kontrolliin ja taistelimme hyvin. Tuo maali vain syö miestä. Myös me olisimme voineet tehdä sen.

Ala-Myllymäki oli pettynyt, mutta ei luovuttanut.

–Toisessa osassa on vielä pelattavaa. Se on selvä juttu.

Millaista oli rakentaa peliä heitä vastaan verrattuna liigaotteluihin?

–Ehkä he vähän aggressiivisempia olivat. Eivät he mitään ihmeellistä tehneet, mutta kyllä kaverit hyvällä temmolla pelasivat.

Joukkueet kohtaavat uudelleen Sofiassa viikon päästä. Yhteismaalit ratkaisevat jatkoon menijän.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Divarissakin parempaa peliä

    Oli varmaan taas kentän vika kun ei peli luista.

  • juuso

    Tsemiä Ilves. Nyt äkkiä Tammelan uusi stadion rakenteille. On noloa, ettei maan vetovoimaisimmassa kaupungissa ole kunnollista jalkapallokenttää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio