Jalkapallo

Ilveksen kapteenin loppukausi on vaarassa: "Tilanne on vähän samanlainen kuin viime kaudella"

Antti Hynysen polvessa on rustovaurio.

Jukka Ritola
Ilveksen kapteenin loppukausi on vaarassa: "Tilanne on vähän samanlainen kuin viime kaudella"

Antti Hynynen oli loukkaantumisen takia sivussa myös viime kauden lopulla.

Esa MaaranenAamulehti

Lauantain huippuotteluun HJK:ta vastaan valmistautuva Ilves veti viikon kovimmat harjoitukset sateisella Kaupin kentällä keskiviikkona. Torstaina pelaajat harjoittelevat kevyesti ja perjantaina kunnolla.

Harjoitusten jälkeen päävalmentaja Jarkko Wissillä oli seuran kannattajille ikävä uutinen.

–Kapteeni Antti Hynysen loppukausi on vaarassa. Hän sai RoPS-ottelun loppuhetkillä jonkinlaisen tällin.

–Hänellä on rustovaurio polvessa. Miehen polvi oli koukussa ja hän törmäsi toiseen pelaajaan. Tilanne on vähän samanlainen kuin viime kaudella. Hyvässä lykyssä Hynynen voi palata kentille aikaisintaan Kemi-pelissä (kauden toiseksi viimeinen ottelu 20. lokakuuta), Wiss kertoo.

Ennen lauantain HJK-kohtaamista Ilves on liigassa toisena yhdessä FC Lahden kanssa. Molemmilla joukkueilla on koossa 42 pistettä.

Klubi-ottelun jälkeen tamperelaiset kohtaavat vielä SJK:n, FC Lahden, JJK:n, KuPSin, PS Kemin ja IFK Mariehamin.

–On hyvä, että loppukauden otteluissa on yhä panosta. Vielä viime kaudella opettelimme näitä hommia ja emme osanneet ottaa RoPS-ottelun tapaisia taistelupisteitä, Wiss jatkaa.

Kolmatta kauttaan liigassa pelaavan Ilveksen edellinen mitali on vuodelta 1985. Silloin joukkue juhli hopeaa. Nyt seuralla on mahdollisuudet mitaleille, jos loppukausi sujuu viime vuotta paremmin. Ennen lauantain HJK-peliä Ilveksellä on takana 12 tappiottoman ottelun putki.

Ilves–HJK jalkapalloliigan ottelu lauantaina kello 17 Tammelassa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio