Jääkiekko

Ilveksen isännöimien Tappara-pelien liput viedään käsistä – palvelimet eivät tahdo pysyä perässä

Tapparalta tulee maanantai-illan aikana myyntiin vielä muutamia kymmeniä lippuja.

Mika Kanerva
Ilveksen isännöimien Tappara-pelien liput viedään käsistä – palvelimet eivät tahdo pysyä perässä

Ilveksen kotipeleissä on ollut jo viikkoja kova meno.

Pekka AaltoAamulehti

Ilveksen kotipelien pääsyliput puolivälieriin tulivat myyntiin maanantaina kello 12. Joukkue isännöi Tapparaa varmuudella ainakin torstaina 23.3. ja maanantaina 27.3. Lipunmyynti on ollut erittäin vilkasta.

- Molemmissa peleissä alkaa olla jo täyttä. Yksittäisiä paikkoja voi vielä löytyä, kertoo myyntineuvottelija Kai-Pekka Heinonen Ilveksestä.

Kysyntä oli niin kovaa, että Lippupisteen verkkopalvelimet eivät tahtoneet pysyä mukana.

- Uskon, että loputkin liput menevät kaupaksi iltapäivän aikana.

Tappara on myynyt kahden ensimmäisen kotipelinsä (tiistai 21.3. ja lauantai 27.3.) loppuun jo aiemmin. Seura pääsi myös aloittamaan myyntityön ennen Ilvestä.

Tapparan myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma kertoo, että maanantai-illan aikana vapautuu vielä myyntiin muutamia kymmeniä play off- kausikorttilaisilta ja vippiläisiltä varaamatta jääneitä lippuja.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimetön

    ”palvelimet eivät tahdo pysyä perässä”

    Aika outo sanonta.

    Eikö se kuitenkin ole niin, että palvelimet nimenomaan pysyvät perässä, jos ne eivät ehdi käsitellä kaikkia lippujen ostoja?

  • Nimetön

    Ilves kiinnostaa tampereella, tappara tampereen ulkopuolella!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet