Urheilu

IL: Jesse Puljujärvi ei osallistu MM-kisoihin – Keskittyy treenaamiseen

Ossi Ahola
IL: Jesse Puljujärvi ei osallistu MM-kisoihin – Keskittyy treenaamiseen

Jesse Puljujärvi nähtiin viime keväänä MM-kisoissa. Tänä vuonna hän jättää kisat väliin.

STTHelsinki

NHL-jääkiekkoliigan Edmonton Oilersin 19-vuotias hyökkääjä Jesse Puljujärvi ei ole mukana Suomen joukkueessa toukokuun MM-kisoissa, kertoi Iltalehti maanantaina.

–Juuri tänään puhuin tämän asian kuntoon. En lähde kisoihin. Pikku vaivaa on ollut, ne pitää nyt laittaa huolella kuntoon. Mulla on nyt tarve hyvälle ja ehjälle treenikesälle, Puljujärvi kertoi Iltalehdelle.

Puljujärvi edusti Suomea viime kevään MM-kisoissa. Tällä NHL-kaudella hän pelasi Oilersissa 65 ottelua tehoin 12+8.

Suomen kanssa samassa alkulohkossa Tanskan MM-jäällä otteleva Saksa sen sijaan saa Edmontonista huippuluokan apua, sillä Oilersille tehot 25+45 tehnyt Leon Draisatl on mukana olympiahopeamitalistin MM-joukkueessa. Asian vahvisti maanantaina Saksan jääkiekkoliitto.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Puljujärvi voitaisiin unohtaa. Ei kirjoiteta hänestä tämän jälkeen mitään. Tuon ikäinen ei voi olla noin täynnä itseään, että hylkii Suomen maajoukkuetta. Sovitaan, että mekin hyljimme Puljujärveä, emmekä edes vilkaise hänestä kirjoitettuja artikkeleita tämän jälkeen.

    Miksi pitäisi unohtaa 19v pelaaja jolla ollut vaivoja ja haluaa kehittää itseään paremmaksi urheilijaksi?

  • Nimetön

    Ihan oikein ettei lähde, ei kannata vaarantaa tulevaisuutta yhden skoda cupin takia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio