NHL

Hyväntuulinen kuva: Aleksander Barkov ja Patrik Laine naureskelivat yhdessä ennen yön kohtaamista – Barkov varoitti omiaan Laineesta

Del Mecum
Hyväntuulinen kuva: Aleksander Barkov ja Patrik Laine naureskelivat yhdessä ennen yön kohtaamista – Barkov varoitti omiaan Laineesta

Aleksander Barkovilta vaaditaan paljon, jotta Florida raapii yöllä voiton.

Lauri LehtinenAamulehti

Ensi yönä NHL:ssä nähdään tamperelaistähtien kohtaaminen, kun Aleksander Barkovin Florida Panthers ja Patrik Laineen Winnipeg Jets ottavat yhteen Floridassa kello 02.30 alkaen Suomen aikaa.

Voitto kelpaisi kummallekin joukkueelle: Winnipeg haluaa jatkaa huippuvirettään, kun Florida tarvitsisi pisteen kolmen ottelun tappioputkelle.

Kun kiekko putoaa jäähän, on aika tapella pisteistä, mutta Barkov ja Laine ehtivät vaihtamaan aamujäillä muutaman sanasen hyvässä hengessä. Panthers julkaisi kuvan virallisella Twitter-tilillään.

Barkov, illan isäntä, on tehnyt 27 otteluun 26 pistettä ja on kantanut omiaan ilta toisensa perään. Laine on tehnyt 28 pelissä 14 maalia, joka riittää NHL:n maalipörssin seitsemänteen sijaan. Laine on liigan tappavin ylivoimapyssy yhdeksällä ylivoimamaalillaan.

Barkov varoittikin omiaan Tesoman kasvatin tykistä.

Aamujäällä ruodittiin Floridan tilannetta NHL:ssä:

 

Ja Winnipegiä:

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio