Pekka Aalto, Mikko GyntherAamulehti

Myös Tampere sai osansa portugalilaisten villistä juhlista. Euroopan mestaruus näkyi myös Keskustorilla, jonne kerääntyi kymmenkunta Portugalin fania.

- Kaikki haukkuivat meitä turnauksessa. Senkin takia oli niin hienoa voittaa, Joao Alferes huusi.

Mieheltä irtosi varsin kuvaava vertaus voiton merkityksestä.

- Tämä oli meille sama kuin Suomelle voitto Ruotsista. Ranska on ollut meille niin hankala vastustaja.

Cristiano Ronaldon loukkaantuminen oli kova takaisku. Silti kannattajat luottivat suosikkijoukkueeseensa, koska Portugali pelasi jo harjoitusotteluissa hyvin ilman supertähteään.

Lopulta irtosi makea 1–0-voitto tärkeimmässä pelissä.

Alferes kiitteli tamperelaisia myötämielisestä suhtautumisesta.

- Katselimme peliä tamperelaisessa pubissa. He olivat ystävällisiä ja antoivat meidän olla hieman sulkemisajan jälkeen. Juhlinta alkaa kunnolla sitten, kun saan auton kotiin.


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • Nimetön

    Siistin näköistä menoa näillä. Osaavat iloita ilman örvellyskänniä. Hattua nostan henkilöille ja onnittelen myös mestaruuden johdosta!

  • TAPPARA JA PORTUGALI RULETTAA!

    Vähän parempi keli kuin Tapparan suihkulähdejuhlissa. 🙂

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet