Hurja siirtouutinen! Tappara hankki Tomas Zaborskyn

Matti Matikainen
Hurja siirtouutinen! Tappara hankki Tomas Zaborskyn

Tomas Zaborsky taisteli HIFK:n paidassa Tapparaa vastaan muun muassa vuoden 2016 finaaleissa.

Pekka Aalto

Tappara ei jäänyt ihmettelemään Henrik Haapalan NHL-sopimusta. Jääkiekkoliigan tuplamestari ilmoitti maanantai-iltana hankkineensa Tomas Zaborskyn riveihinsä kaksivuotisella pestillä.

Zaborsky on pelannut Liigassa aiemmin Ässien ja HIFK:n paidassa. Mies on edustanut Slovakiaa MM- ja olympiakisoissa.

–Henrik Haapalan NHL-sopimuksen jälkeen tarvitsimme hyökkäykseen vahvistusta. Saimme hyvän ja monipuolisen pelaajan, joka tuntee Liigan ja on osoittanut pärjäävänsä täällä erinomaisesti, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen toteaa.

Zaborsky on tehnyt 257 runkosarjapelissään Liigassa komeat tehot 109+104=213. Parhaalla kaudellaan 2011–12 hän takoi Ässille peräti 59 pistettä (35+24).

Viime kaudella Zaborsky kärsi olkapäävammasta, eikä pelannut kuin 12 runkosarjapeliä (2+2). Pudotuspeleissä hänet nähtiin 11 ottelussa mukavin tehoin 4+2 (finaalit 3+2).

Slovakki oli sivussa lokakuun lopulta huhtikuulle. Lopulta kaulaan pujotettiin hopeiset mitalit, kun HV71 vei mestaruuden voitoin 4–3.


Kommentit (8)

  • MESTARIT JYRÄÄ!

    Hienoa työtä 17 mestaruuden Tapparalta jälleen!

  • Nimetön

    Hienosti on hereillä toimiston väki.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio