Liiga

Henrik Haapala on jo Suomessa – palaako hän Tapparan riveihin? "Kyllä meillä kiinnostusta on"

Elias Lahtinen
Henrik Haapala on jo Suomessa – palaako hän Tapparan riveihin? "Kyllä meillä kiinnostusta on"

Henrik Haapala on jo palannut Suomeen, mutta paluu Tapparaan on vielä auki

Tapani SaloAamulehti

Viime kaudella Tapparan riveissä Liigan pistepörssin voittanut Henrik Haapala on palannut Pohjois-Amerikasta Suomeen ja Tampereelle.

Tamhockeyn puheenjohtaja Heikki Penttilä tietää Haapalan liikkeet, muttei vahvista hänen paluutaan Tapparaan.

–Kyllä meillä kiinnostusta häneen on, mutta vielä en osaa sanoa, tuleeko hän Tapparaan, Penttilä sanoo.

–Tällä hetkellä ei ole mitään varmaa kerrottavaa. Hänellähän on sopimus Florida Panthersin kanssa, Penttilä tähdentää.

Laitahyökkäjä Haapala, 23, takoi viime kauden Liigan runkosarjassa 60 tehopistettä (15+45) ja teki kesällä kahden vuoden sopimuksen Florida Panthersiin.

Kausi ei kuitenkaan Pohjois-Amerikassa sujunut odotetusti. Haapala pelasi Panthersin joukkueessa viisi NHL-ottelua tehoin 0+1 ja 20 ottelua farmijoukkue Springfieldissä 3+5=8. Pari päivää sitten Haapala nimeä ei enää näkynyt Springfieldin pelaajalistassa, jonka jälkeen spekulaatiot Haapalan mahdollisesti siirrosta käynnistyivät.

Tapparalla on jo nykyjoukkueessa kivikova laituriosasto, mutta tottahan sinne aina Henrik Haapala mahtuu mukaan, jos asiat saadaan sovittua tehomiehen kanssa.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Porkkanapöksy

    Kolmas kulta putkeen. HYVÄ Tappara

  • Nimetön

    Taitaa vaan olla niin, että viime kauden Haapalalla ja tämän päivän Haapalalla on eroa kuin yöllä ja päivällä. Ei mennyt ameriikan reissu putkeen, selvästikään.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio