Liiga

Helle tehnyt tehtävänsä Hakametsässä – Ville Nieminen: "Jää oli sopivaa margaritojen tekemiseen"

Hakametsän jäähallin kenttähenkilökunta on kovilla lämpötilan kanssa.

Mika Kanerva
Helle tehnyt tehtävänsä Hakametsässä – Ville Nieminen: "Jää oli sopivaa margaritojen tekemiseen"

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen käveli tutulla pukukoppikäytävällä.

Jari Perkiö

Hakametsään palannut Ville Nieminen kuvaili paljonpuhuvasti jää kuntoa.

–Taistelimme kovasti, mutta valitettavasti peli muistutti enemmän squashia kuin jääkiekkoa. Jää olisi ollut sopivaa margaritojen tekemiseen, tamperelaislegenda viittasi naisten suosimiin drinkkeihin.

Pelicansin uusi päävalmentaja korosti heti perään, ettei hankalista oloista kannata syyttää ketään.

–Tilanne on mikä on. Kenttähenkilökunta tekee varmasti parhaansa, mutta nykyoloissa enempää ei ole tehtävissä, Nieminen muistutti.

Tunsitko sisälläsi mitään erityistä, kun astelit pitkältä ajalta tuttuun Tappara-aitioon?

–Hakametsään on aina hieno tulla. Tällä on kirkkaammat valot ja isommat ympyrät kuin monessa muussa paikassa, Nieminen vastasi.

Niemisen johtama Pelicans menetti Tampere Cupin finaalipaikan ikävällä tavalla, kun oma pelaaja kauhoi HIFK:n puolustajan Markus Kankaanperän ampuman kiekon verkkoon. HIFK voitti päätösminuuttien osumalla lukemin 2–1.

Nieminen sai viime perjantaina loistavan startin uudessa pestissä, kun lahtelaisjoukkue voitti kaikki ottelunsa legendaarisessa Pitsiturnauksessa – eikä päästänyt neljässä ottelussa osumaakaan.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Mutta tärkeintä on kuitenkin, että helle meitä hellii. Mitäs pienistä ongelmista.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio