Jääkiekko

”Hakattiinko” toimittaja todella ”paskaksi”? Tappara-tähti viestitti näkemyksensä välikohtauksesta

Mika Kanerva
”Hakattiinko” toimittaja todella ”paskaksi”? Tappara-tähti viestitti näkemyksensä välikohtauksesta

Veli-Matti Savinainen halasi joukkuekaveriaan Henrik Haapalaa ensimmäisessä finaaliottelussa Tappara-maalin jälkeen.

Lauri LehtinenAamulehti

KalPan ja Tapparan välistä toista finaaliottelua varjosti ottelun päätyttyä tapahtunut episodi.

Tappara-tähti Veli-Matti Savinainen löi videokuvan mukaan mailansa rikki laitaan ja sai käytöksestään pelirangaistuksen mailan tai muun esineen heittämisestä.

Kuten muun muassa Aamulehti kertoi, mailasta irronneet osat kimposivat pelaajakäytävälle ja osuivat kuopiolaistoimittaja Mikko Juntuseen. Ensimmäisten tietojen mukaan Juntunen sai mailanpalasista iskun selkäänsä. Hän kaatui maahan ja Tapparan hyökkääjä Henrik Haapala auttoi hänet ylös.

Tapahtuma levisi nopeasti tiedotusvälineisiin ja Juntunen kommentoi asiaa medialle.

– Olen tehnyt näitä hommia 35 vuotta, enkä koskaan ole mitään vähänkään tämänkaltaista kokenut. Eihän toimittajaa saa hakata paskaksi, Juntunen oli Savon Sanomien mukaan sanonut.

Tilanteen läheltä nähnyt Haapala viestitti kysyttäessä näkemyksensä tilanteesta Aamulehdelle.

- Savinainen löi jäällä mailan poikki laitaan. Kävelin itse 10 metriä jo käytävän puolella, kun maila osui perseeseeni ja siitä herraa selkään. KalPa-takkinen mediahenkilö seisoi pelaajien koppisuoralla, kun 10 turvamiestä vain katseli, Haapala kertoi.

Haapala totesi, että tapahtuma oli harmillinen.

- Minun mielestäni kyseisen kaverin ei pitäisi olla pelaajien suoralla, kun pelaajat lähtevät jäältä. Maila olisi mennyt luultavasti seinää päin, jos se ei olisi osunut minua perseeseen.

- Harmiton vahinko, missä kaveri oli vaan väärässä paikassa väärään aikaan.

Juttua kirjoitettaessa Liiga ei ole vielä tiedottanut, saako Savinainen tapahtuneesta pelikieltoa. Tapahtunut on kuitenkin asetettu kurinpitokäsittelyyn.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Pelikieltoa tultava

    Näistä on yleensä pelikieltoa rapissut. Viime vuonna Zaborski paukautti vaihtoaitiossa mailansa rikki ja lapa osui tuomarin selkään –> 1 pelin penaltti. Tony Salmelaisen roskakori episodi Hämeenlinnassa. Siellä käytävällä osumaa sai kimmokkeesta oman joukkueensa bussikuski. Penaltia tuli usempikin matsi. Ei olisi silloinnkaan riittänyt perusteluksi, että ”roskis olisi osunut seinään, jos herra x ei olisi seisoskellut siellä..”.

  • Tarkastelija

    Missäköhän kohtaa pelaajakäytävää kyseinen toimittaja on seissyt? Ruudun talenteessa ei näy kenenkään kaatuvan, saati Haapalan reagoivan mitenkään.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio